közönséges vetítés minden szerdán vetítünk

közönséges vetítés
09.16.

plaki2_300 plaki3_300 plaki1_300Sziasztok!

Jó filmek, jó társaság, jó hangulat, jó nasi!
Idén Kisfilmek Nagy Maratonjával robbanunk be a félévbe!
Hétfőn este várunk titeket, akár egy kisfilm erejéig, de ha elég elszántak vagytok, gyertek, és eddzetek velünk a félév többi vetítésére egész este! A kitartáshoz, nasival lát el minket a B3.

Csatlakozzatok az eseményhez Facebookon is!

 

 

 

És hogy mi lesz a terítéken?

- TOKYO! :
3 nagyjából 40 perces kisfilmből/ filmből álló mozi, Michel Gondry, Leos Carax, Joon-ho Bong rendezésében. A filmek egymástól függetlenek, a közös téma: Tokió városa. Meglehetősen szürreális, tartalmas és sok helyen abszurd is.
Előzetes!

– TÍZ PERC TROMBITA:
Hét világszerte köztiszteletnek örvendő rendező különböző perspektívából közelíti meg az idő és a sors témáját – ki szellemesen, ki komoran – ebben a vázlatok sorozatából álló filmben, melynek történeteit a nagyszerű Hugh Masekela dzsessz előadása köti össze.
Ízelítő képekben!

– TÍZ PERC CSELLÓ:
Filmetűdök csellóra. Az epizódfilm újra a reneszánszát éli. Nem kisebb rendezők álltak össze, mint Bernardo Bertolucci, Mike Figgis, Jirí Menzel, Szabó István, Claire Denis, Volker Schlöndorff, Michael Radford, Jean-Luc Godard. Mindegyik rendező egyéniség, s nevük filmtörténetet jegyez, nemcsak filmműfajok és stílusok kötődnek hozzájuk, hanem a zene, a jazz, az idő, a filmidő és filmesszé ötvözete poétikus formában. Mindegyikük, külön-külön különböző perspektívából közelíti meg az idő és a sors témáját – ki szellemesen, ki komoran – ebben a vázlatok sorozatából álló filmben, melynek történeteit a nagyszerű Hugh Masekela dzsessz előadása köti össze.
Ízelítő képekben!

Helyszín: Bercsényi Kollégium GÖDÖR
Időpont: 2013.09.16.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>